Lions Cancerfond Väst Integritetspolicy

Integritetspolicy

Den 25 maj 2019 träde det nya direktivet rörande skydd av alla personers integritet, som ersatte den tidigare PUL-lagen. De nya direktiven innebär utökade krav på våra möjligheter att spara information om enskilda personer, bl a om dem som söker anslag hos Lions Cancerfond Väst. Vi har därför fastlagt följande integritetspolicy

Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du ansöker om anslag från Lions Cancerfond Väst. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, dina kontaktuppgifter och ditt personnummer.

Användning av information

Den information vi samlar in från dig kommer enbart att användas för att

  • kunna behandla din ansökan
  • kunna kontakta dig via e-post eller reguljär post
  • Utlämnande till tredje part

Vi överför personligt identifierbar information enbart till ledamöterna i vår forskningsråd (se denna flik) i samband med behandlingen av ansökan.

Informationsskydd

Vi vidtar en rad säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. De datorer/servrar/minnesenheter som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Radering av dina personuppgifter

Omedelbart efter att beslut fattats om fördelning av årets anslag och de forskare som tilldelats anslag har meddelats, kommer alla personuppgifter att raderas.

De forskare som beviljas anslag kommer att ombes att teckna avtal med Lions Cancerfond Väst rörande de förutsättningar som gäller för utnyttjande av anslaget. Alla personuppgifter rörande de sökande som beviljats anslag kommer att raderas när slutrapport och redovisning av hur anslaget disponerats har lämnats till LCV och godkänts av LCV:s styrelse.

Information om webbplatsen

För mer information om webbplatsen kontakta ansvarig här. Webbplatsen är skapad tillsammans med Lazzo reklambyrå i ett idéellt arbete.