Veteranmarknaden gav 100 000 kronor till cancerforskningen


100 000 kronor till Lions Cancerfond Väst!

Resultatet av Veteranmarknaden på Industriområdet 21 maj blev över all förväntan. 2016 var första året som Skaraborgs Sportvagnsklubb och Lions Club Hjo arrangerade en Veteranmarknad med målet att samla in pengar till Lions Cancerfond Väst. Slutresultatet blev 40 000 kronor. När andra året planerades var den högt ställda målsättningen att fördubbla resultatet. Alla i de två klubbarna ville verkligen göra skillnad för människor som drabbas av cancer och pengar till Lions fond gör skillnad.

Vädret under marknadsdagen var utmärkt. Försäljare och besökare var nöjda och resultatet helt otroligt.

Vid Sportvagnsklubbens träff utanför Falköping under tisdagskvällen överlämnades en check på 100 000:- till Lars Ersmarker, ordförande i Lions Cancerfond Väst.

Om marknaden återkommer även nästa år står just nu skrivet i stjärnorna.